Semesterstängt på kontoret

Fr.o.m. 5 juli är kontoret semesterstängt. Vi är tillbaka igen den 16 augusti. Får du problem med ditt boende eller i ytor som tvättstuga, förråd etc. felanmäl alltid till din hyresvärd. Vid akuta problem som t.ex. vattenläckor, att kyl och frys går sönder så ring direkt till din husvärd/fastighetsskötare eller jour efter ordinarie öppettider hos din hyresvärd.

Digitalt Fullmäktige 26/5 kl.18:00

På onsdag 26/5 kl. 18:00 hålls vårens sista fullmäktigemöte via Zoom. Kallelse, möteslänk och dagordning går ut till samtliga medlemmar innan mötet via mail.

Respektera Restriktionerna!

Vi vill uppmana alla hyresgäster att hålla ut och upprätthålla ett agerande som inte bidrar till ökad smittspridning av Covid-19. Det har börjat dyka upp uppgifter om att flera större fester spontant sker i gemensamma delar av fastigheterna, främst i korridorsboenden. Genom detta så ökar risken för att smittspridningen får ännu mer fart i ett redan ansträngt läge. Ta ditt ansvar och bidra inte till ökad belastning på sjukvården genom oaktsamhet och lättja. Dina handlingar gör skillnad!