Brandrisk och hemförsäkring

Nu när det blir mörkare utomhus, tänder många levande ljus inomhus. Detta gör att risken för bränder i hemmet ökar. Konsekvenserna kan bli förödande, inte bara fysiskt och personligen utan även ekonomiskt. Därför är det jätteviktigt att du ser till att inte lämna levande ljus utan uppsikt och att du ser till att de är ordentligt släckta innan du ger dig av hemifrån, även om så bara för ett ögonblick.

Lika viktigt är att du ser till att du har en hemförsäkring. Alla skador som uppkommer i ditt boende och som beror på vårdslöshet/oaktsamhet blir du ansvarig och ersättningsskyldig för. Utan hemförsäkring kan du bli skuldsatt för livet om det vill sig riktigt illa. Så kontakta olika försäkringsbolag och hitta en hemförsäkring för dig. Ju tidigare desto bättre.

Du som bor hos SSSB kan även gå in på https://www.sssb.se/vara-bostader/om-bostaden/hemforsakring/ för mer information om deras erbjudande i samarbete med Trygg-Hansa.

Fullmäktige 31/10 kl. 18:00

På onsdag 31/10 kl. 18:00 har fullmäktige möte på Studentpalatset, Norrtullsgatan 2 (T-bana Odenplan). Kallelse och dagordning skickas till områdesföreningarnas representanter inom kort.

Fullmäktige 26/9 kl. 18:00

På onsdag den 26 september kl. 18:00 är det fullmäktigemöte på Studentpalatset, Norrtullsgatan 2 (T-bana Odenplan).

Kallelse har gått ut till områdesföreningarnas representanter.

Fullmäktige 29/8 kl. 18:00

På onsdag 29 augusti kl. 18:00 är det höstens första fullmäktige på Studentpalatset, Norrtullsgatan 2 (T-bana Odenplan).

Kallelse och dagordning skickas inom kort till områdesföreningarnas representanter.

Fullmäktigemöte 30/5 kl 18:00

Onsdag 30 maj kl 18:00 är det terminens sista fullmäktigemöte på Studentpalatset, Norrtullsgatan 2 (T-bana Odenplan). Kallelse har gått ut till områdesföreningarnas representanter.